lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп - три от зодиите с голям късмет днес

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Очаква Ви един много разтревожен ден. Може краткотрайно да загубите убеденост в себе си, да станете прекомерно впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят непредвидени, само че не лишени от учредения съмнения, засягащи държанието на околните. Изглежда че хората, на които сте привикнали да се доверявате, не са напълно откровени с Вас. Повишава се равнището на Вашата метеочувствителност, допустимо е утежняване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни всемирски мероприятия, изискващи тъкмо спазване на разпоредбите и етикета. 

Телец

Ясно ще си дадете сметка през днешния ден, че с Вашия обичан човек идеално си подхождате и просто сте основани един за различен. Съвсем явно е, че ще има обстановки, коити ще Ви убедят в това. Например, мненията Ви за възпитанието на децата или проектите за превозване на почивните дни, ще съответстват. Звездите Ви поучават да пазите Вшите връзки - цялостно схващане сред сътрудниците не се среща постоянно!
 

Близнаци

Доста мъчно ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек да разбере, за какво събитията в персоналния му живот се развиват точно по подобен метод. Разбира се, Вие бихте могли незабавно да му отговорите на този въпрос, само че по една или друга причина просто няма да сметнете това за оправдано. А дали сте прави?
 

Рак

През този ден Вашият обичан човек най-накрая ще забележи, че нещо не Ви е наред, и ще си даде сметка, че е извънредно време да направи нещо по силите си, с цел да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко допустимо, че нещата да се получат.
 

Лъв

За решение на настоящи настоятелен въпроси би трябвало да изберете утринните часове, когато ще имате по-голямо количество физическа сила. През втората половина на деня ще Ви ангажират в допълнение и задачки, свързани със фамилията. Ако поискате да извършите дома си по-уютен, пребиваването Ви там ще стане още по-привлекателно. Вечерта обсъдете с домочадието последните вести и поговорете за насъщните материални и битови проблеми. В края на деня емоционалността Ви ще нарастне и може да се ускори склонността Ви към еротични удоволствия. 
 

Дева

Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви елементарни някаква засегнатост, илюзия или смешка, на която не придавате никакво значение. Тя доста ще засегне Вашата половинка и ще Ви принуди да се замислите за доста неща, и преди всичко не за напълно приятни. 
 

Везни

Днес ще бъдете склонни към демонстрация на сребролюбие. Това може да се отнася както до работата, по този начин и до мъчно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би би трябвало да се опитате да намерите златната среда, тъй че търсете опция, която да разреши на всеки човек да почувства своята полезност и да не разрешава хората да се усещат излъгани. 
 

Скорпион

Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.
 

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове...
 

Водолей

Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
 

Риби

Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР